ΝΑΤΑΣΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

12 Σεπτεμβρίου 2020 | ΑΘΗΝΑ - Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

23 Σεπτεμβρίου 2020 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θέατρο ΓΗΣ

natasa-summer2020

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - Καλοκαίρι 2020

Μαζί της η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

Αυτό το  καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα.. με τις μελωδίες μου θέλω  να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι ...να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.

Κοντά μου θα είναι γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.

Όσο για τον Παντελή Καναράκη τι να πω...τα έχετε δει όλα....με τη μαεστρία και το ταλέντο του θα μας  χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου .

Είστε όλοι καλεσμένοι μου !!

Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο.

Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.

Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο εκάστοτε χώρο, και για τον λόγo  αυτό το κοινό προ τρέπεται  να προ αγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του ή από τα σημεία προπώλησης.

Προπώληση εισιτηρίων :

www.ticketservices.gr και στα καταστήματα Public