Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι

Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι
Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι
Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι

H Μαρινέλλα αποτελεί ζωντανό θρύλο για το ελληνικό τραγούδι και σύμβολο για τις νεότερες γενιές.

Μέσα από μια μεγάλη διαδρομή που ξεπερνά τις εξι δεκαετίες, διαγράφεται το σημαντικό έργο και η ουσιαστική προσφορά της στα καλλιτεχνικά δρώμενα και στον νεοελληνικό πολιτισμό. Παράλληλα η μακρά και ανηφορική πορεία της συνδέεται άμεσα με γεγονότα που σημάδεψαν την πολιτιστική και πολιτικοκοινωνική ζωή της χώρας μας.

 

Η Μαρινέλλα
έχει αποδείξει στην πράξη
ότι ζει πραγματικά
την καλλιτεχνική δημιουργία.

Αντιμετωπίζει τη μουσική και το τραγούδι πρώτα σαν λειτούργημα και κατά δεύτερο λόγο σαν επάγγελμα, γι' αυτό άλλωστε και στέκεται όρθια πάνω στη σκηνή τόσες δεκαετίες, ενσαρκώνοντας τον όρο «μεγάλη καλλιτέχνις».

Η σταθερή και ολοένα ανανεωμένη αγάπη του κοινού στο πρόσωπό της επιβεβαιώνει το μέγεθος της πολύχρονης προσφοράς της. Ταυτόχρονα η αγάπη και η προσήλωση ενός κόσμου ολόκληρου στη μεγάλη τραγουδίστρια αποτελεί επιβράβευση μιας καλλιτέχνιδας που, εκτός από το μοναδικό ταλέντο της φωνής της κι εκτός από τα μυστικά του τραγουδιού που κατέχει, την διακρίνει μια διαρκής και επίπονη προσπάθεια για ανανέωση του ρεπερτορίου της και γενικά της παρουσίας της μέσα στις εποχές που αλλάζουν ραγδαία.

Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι

Κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο που περνά, η Μαρινέλλα παρίσταται πάντα σε κάποιο γεγονός που γνωρίζει άριστα να το αξιοποιεί με σοβαρότητα και ποιότητα και γι' αυτό παραμένει σταθερά στην καλλιτεχνική επικαιρότητα.

Η Μαρινέλλα, στη σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του Μεγάρου Μουσικής, του Ηρωδείου, των γηπέδων, των θεάτρων, των μπουάτ, της πίστας, μας θυμίζει ότι ο πλούτος που διαθέτει το ελληνικό λαϊκό τραγούδι είναι μεγάλος και μπορεί να παραμερίσει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συνεχώς μπλοκάρουν την ποιότητα και την άνοδό του.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είναι ένα σύμβολο δύναμης, αντοχής, θέλησης και δημιουργίας. Εχει αποδείξει η Μαρινέλλα πως το τραγούδι είναι η ίδια της η ζωή !

είπαν για την Μαρινέλλα...

Τον Ιούνιο του 2001, κυκλοφορεί διπλός δίσκος με τίτλο "Μια Νύχτα Μόνο", το οποίο είναι μία ζωντανή ηχογράφηση του Ρέμου στον Απόλλωνα.

Τον χειμώνα του ίδιου έτους ο Ρέμος εμφανίστηκε μαζί με τον Γιάννη Πάριο στο Διογένης Palace.

Το 2002 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Αντώνη Ρέμο γιατί συναντιέται για πρώτη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. Αυτή η συνάντηση θα γεννήσει 3 ολοκληρωμένες δουλειές, που αφήνουν πίσω τους τραγούδια επιτυχίες που όλη η Ελλάδα έχει τραγουδήσει και αγαπήσει. Η συνεργασία τους στέφεται με απόλυτη επιτυχία και στους 3 δίσκους που δημιούργησαν μαζί, η χημεία τους είναι πρωτοφανής και το σημείο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τον χειμώνα του 2002 εμφανίζεται με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Studio Πειραιώς, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία και δίνουν μια σειρά από sold out συναυλίες στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Το 2003 ο Ρέμος εμφανίζεται μαζί με τους Μίμη Πλέσσα, Κώστα Χατζή, Γιάννη Σπανό, Αντώνη Βαρδή, και τον Γιώργο Θεοφάνους. Από αυτές τις συνεργασίες κυκλοφόρησε και ένα live cd που έγινε πολύ γρήγορα πλατινένιο.

Τον Απρίλιο του 2004, ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη "Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου", το οποίο κυκλοφορεί σε ένα CD Single που περιλαμβάνει εκτός από το "Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου", σε ποίηση Νίκου Γκάτσου και την επανεκτέλεση του τραγουδιού "Αγάπη Μου" (Φαίδρα) σε ποίηση Γιάννη Θεοδωράκη, καθώς και δύο ορχηστρικές εκδοχές του "Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου" από την ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη.

Το καλοκαίρι του 2004 η ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" παρουσίασε την κινηματογραφική και θεατρική μουσική του Θεοδωράκη. Μια ανθολόγηση των μουσικών θεμάτων που έντυσαν κινηματογραφικές ταινίες και έργα του σύγχρονου θεάτρου. Τον Χειμώνα του 2004 εμφανίζεται στο "Αθηνών Αρένα" με τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Γιώργος Θεοφάνους γράφει ένα ντουέτο με τίτλο "Το μόνο που ξέρω" ειδικά για αυτήν την συνεργασία.

Το 2005 κυκλοφορεί ένας ακόμα δίσκος, ο τελευταίος με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, με τίτλο "Σαν άνεμος". Στον δίσκο αυτό, συμμετέχουν και τρεις τραγουδιστές: η Μαρινέλλα στο τραγούδι "Σαν άνεμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης στο τραγούδι "Στο κορμί" και ο Ιταλός τραγουδιστής Massimo di Cataldo στο τραγούδι "Για 100 ζωές ακόμα". Ο δίσκος γίνεται 2πλα πλατινένιος.

Τον χειμώνα του 2005 εμφανίζεται και πάλι στο "Αθηνών Αρένα" αυτή την φορά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ταυτόχρονα με την έναρξη των εμφανίσεών του και με αφορμή την επέτειο των 10 ετών από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, η εταιρία του κρίνει απαραίτητη την έκδοση μιας πολυτελούς κασετίνας "Best Of ", ένα τριπλό Album που περιέχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Συγκεντρώθηκαν οι 36 μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, ενώ μερικές από αυτές έγιναν remix από internationaltopDJ's και remixers. Μαζί ένα 20σελιδο βιβλίο με φωτογραφίες και πληροφορίες από την 10χρονη πορεία του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή.

Τον Χειμώνα του 2006 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο "Αθηνών Αρένα ", με την Μαρινέλλα, η οποία μετά από 15 χρόνια απουσίας από την νύχτα παίρνει την απόφαση να εμφανιστεί ξανά μαζί του. Το πλέον επιτυχημένο σχήμα της τελευταίας 10ετίας!Τον Απρίλιο του 2007 η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη.

Τον Ιούνιο του 2007 ξεκινάει η πρώτη μεγάλη περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ανά την Ελλάδα. Είκοσι πέντε πόλεις φιλοξενούν μια μοναδική συναυλία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ήχου και εικόνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Είκοσι πέντε σταθμοί, 25 soldout συναυλίες παρέα με τους Ονιράμα, ένα νέο ανερχόμενο συγκρότημα από την πατρίδα του την Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα κυκλοφορεί το άλμπουμ "Αντώνης Ρέμος in Concertfeat. Onirama" ηχογραφημένο από το SecretConcert του Mad που έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 στο κλειστό γήπεδο της ξιφασκίας στα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Ο Νοέμβριος του 2007 τον βρίσκει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά από απαίτηση του κόσμου στο πλευρό της Μεγάλης Κυρίας του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλας. Ουσιαστικά μία παράταση εμφανίσεων της πιο επιτυχημένης συνεργασίας των τελευταίων 10 ετών. Τον Μάρτιο του 2008 o Αντώνης Ρέμος και ο Σάκης Ρουβάς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία περιοδεία ανά τον κόσμο, δίνοντας 10 μοναδικές συναυλίες σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Αφρική.

Τον Χειμώνα του 2008 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο "Αθηνών Αρένα " για πρώτη φορά μόνος του, πλαισιωμένος από ένα μοναδικό υπερθέαμα. Η παράσταση NightandDay γίνεται το θέμα συζήτησης της νυχτερινής Αθήνας, προσελκύει όλους τους Αθηναίους αλλά και κόσμο από όλη την Ελλάδα. Ήταν και εξακολουθεί να είναι η αρτιότερη παράσταση που έχει γίνει ποτέ στην Αθηναϊκή νύχτα και γενικά στην Ελλάδα. Η επιτυχία είναι τεράστια και οι εμφανίσεις του παίρνουν παράταση μέχρι και το τέλος Μαϊου.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί ο νέος του προσωπικός δίσκος με γενικό τίτλο "Αλήθειες Και Ψέματα ". Ο δίσκος γίνεται αμέσως πλατινένιος. Τον Μάρτιο του 2009 ο Αντώνης Ρέμος έκανε την πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες του στις Βρυξέλλες, το Λονδίνο, την Στουτγάρδη, την Φρανκφούρτη, την Νυρεμβέρνη, το Ντύσσελντορφ, την Κωνσταντινούπολη και το Βελιγράδι στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Το καλοκαίρι του 2009 μία ακόμη περιοδεία γίνεται soldout!

Ο Αντώνης Ρέμος γυρίζει την Ελλάδα και απολαμβάνει την πλήρη αποδοχή του κόσμου.

Τον Νοέμβριο του 2009 ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Διογένης Studio ένα χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του μια και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα εκεί το 1996. Πλήρως ανακαινισμένο, έτοιμο να δεχτεί μία ακόμη φιλόδοξη παραγωγή με γενικό τίτλο «LoveStories». Ο Αντώνης Ρέμος επιτυγχάνει και πάλι το απόλυτο hit της σεζόν μια και το Διογένης Studio αποτελεί το στέκι του χειμώνα. Αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος αναχώρησε για μία ακόμη Sold Out περιοδεία αυτή την φορά ανά τον κόσμο. Αυστραλία, Καναδάς και Αμερική είναι οι άμεσοι σταθμοί του.

"Αν αποφάσιζε να κάνει διεθνή καριέρα, δυό εβδομάδες θα ήταν αρκετές για να γίνει γνωστή"

Frank Sinatra

“..Οταν έσβησαν τα φώτα και άναψαν οι προβολείς της πίστας, περίμενα αδιάφορος ν' ακούσω μια τραγουδίστρια, έστω μια καλή τραγουδίστρια. Οταν όμως η Μαρινέλλα πήρε το μικρόφωνο στα χέρια της, εμεινα σαν κεραυνοβολημένος!.. Να την ακούσω ή να την κοιτάξω??”

ΤΣΕΖΑΡΕ ΜΠΕΤΙΝΙ

“..Για 'μένα είναι η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού"

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ

"' Η Μαρινέλλα δεν είναι μια τραγουδίστρια καλή ή μέτρια, περίφημη ή σπουδαία. Είναι μια καλλιτέχνις δημιουργός. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που λέμε Μεγάλος στο είδος του."

ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ

"Η κρίση είναι προσωπική .Η Μαρινέλλα με συναρπάζε"

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

“Ηχος και σιωπή. Αιωρούμενη φλόγα. Από τα σκοτεινά στο φως. Σοφία, ρυθμός, κρίκος η ψυχή. Η Μαρινέλλα”.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ

“... Τραγουδώντας μαζί της, νιώθω πάλι τη χαρά, τη συγκίνηση και την τιμή εκείνης της πρώτης φορά και μου δίνεται η ευκαιρία να της “επιστρέψω” ένα πολύ μικρό κομμάτι από την απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη που θα νιώθω πάντα για εκείνη. Γιά τον πιό γενναιόδωρο και μεγαλόκαρδο άνθρωπο που συνάντησα σ'αυτή τη δουλειά”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

“Δεν είναι υπέροχο πλάσμα η Μαρινέλλα? Αρχόντισσα!”

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

“Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με ιδιαίτερη λάμψη – όπως και στη σκηνή, είναι και στην καθημερινότητά της....Είναι για μένα μεγάλη αγάπη. Εννοείται ότι δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις από την Μαρινέλλα, είναι πηγή γνώσης και εμπειριών... Είναι τεράστιο κεφάλαιο η Μαρινέλλα για την Ελληνική μουσική και ένα παγκόσμιο φαινόμενο για την ποιότητα της φωνής της...”

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

“...Μακάρι να συνέβαινε να συνργαζόμουν με την Μαρινέλλα. Θα ήταν ένα πολύ ακριβό δώρο για εμένα! Εχω πάρει από εκείνη, έχω μάθει απ'αυτήν πολλά και την ευχαριστώ βαθύτατα γι'αυτό”.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

“Η τόσο αγαπημένη μου Μαρινέλλα.... Μια σπουδαία κυρία με αστείρευτο ταλέντο!.”

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

“Η Μαρινέλλα είναι μια γυναίκα που μελετώ χρόνια, με το 50% των τραγουδιών που ερμήνευα στα προγράμματά μου να είναι δικά της.... Από την φιλία μας κέρδισα και κερδίζω πράγματα... Από τη συνεργασία μας έμαθα να προσφέρω κι εγώ...”

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

“Η Μαρινέλλα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο για 'μένα, τραγουδίστρια παγκοσμίου επιπέδου και ένας άνθρωπος που έχει ταλέντο όχι μόνο στη σκηνή αλλά και στη ζωή. Είναι ο φάρος μου....”

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΑΡΑΤΟΣ

“Marinella is not a a singer that is good or ok, famous or great. She is an artist who creates. She has all the characteristcs that make a someone Big in what is doing”

MANOS KATRAKIS

Το 2010 η συνεργασία του με την Άννα Βίσση στον πολυχώρο Πάνθεον αποτελεί το talk of the town. Είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Ρέμος προτείνει κάτι διαφορετικό για ακόμη μία φορά, μια μουσική θεατρική παράσταση που γίνεται soldout καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα. Ο δίσκος του «Κλειστά τα στόματα» έχει ήδη γίνει 5πλα πλατινένιος, ενώ οι συναυλίες του εντός και εκτός Ελλάδος είναι πάντα sold out.

Το 2013 κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Αντώνη Ρέμου με γενικό τίτλο "Η καρδιά με πηγαίνει εμένα" και γίνεται από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του διπλός πλατινένιος ενώ παραμένει στην κορυφή των charts με τις 4 πρώτα singles που έχουν ήδη ξεπηδήσει από το νέο άλμπουμ.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο JulioIglesias (Mύκονος 2014) , η GloriaGaynor (Νέα Υόρκη και Αθήνα 2014), ο DanyBrilliant (Μύκονος 2015), οι GipsyKings (Μύκονος 2016), ZeljkoJoksimovic (Βελιγράδι και Αθήνα), TjianaDapsevic (Βελιγράδι), είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή. Πολυαναμενόμενη η επερχόμενη συνεύρευσή του επί σκηνής με τον Eros Ramazzotti.

Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου με τίτλο "Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς" που γίνεται 2πλο πλατινένιο από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Ο Αντώνης Ρέμος είναι μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, δημιουργικός, γεμάτος ιδέες αυθόρμητος σαν παιδί και ώριμος σαν ενήλικας, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει.

Από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που η δισκογραφική του εταιρία του απένειμε στα 10 πρώτα χρόνια της καριέρας του τιμητική πλακέτα για πωλήσεις πάνω από 1.000.000 cd.

Η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο και τις Ηπείρους (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Ν. Αφρική) οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Follow Marinella

Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι Galaxias Live Productions galaxias netwise netwisers συναυλίες ελλάδα κύπρος live καλλιτέχνες συναυλίες 2024 καλοκαίρι ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ AVAILABLE NOW TOP TRACKS YouTube Spotify